GABZ Nieuwsbrief

Aanmelden

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief. Een nieuwsbrief  met onze nieuwe items, aanbiedingen, acties en blog items. Meld u aan via het formulier en gebruik de keuze optie “aanmelden nieuwsbrief”.

Afmelden

Jammer, u wilt zich afmelden voor de nieuwsbrief. U kunt het onderstaand formulier gebruiken om u af te melden door de keuze optie “afmelden nieuwsbrief” te gebruiken. De verwerking van uw afmelding kan tot 5 werkdagen duren.

Nieuwsbrief niet ontvangen?

Klanten en bezoekers moeten zich altijd apart/actief aanmelden via het onderstaand formulier via de keuze optie “Aanmelden nieuwsbrief”.

Ten onrechte een nieuwsbrief ontvangen?

Mocht u ten onrechte een nieuwsbrief hebben ontvangen zonder u daarvoor zelf te hebben aangemeld dan kunt u dit melden via het onderstaand formulier. Gebruik daarvoor de keuze optie “Onterecht ontvangen”. Het kan voorkomen dat wij u een paar vragen willen stellen hierover. voorbeelden van eventuele vragen kunnen zijn: over welke nieuwsbrief het gaat en of het überhaubt wel een nieuwsbrief van GABZ-FASHION is. Wij sturen nooit nieuwsbrieven naar niet aangemelde personen.

Misbruik

Om misbruik  van uw email adres tegen te gaan, hanteren wij het volgende beleid: De aanmelder moet zichzelf actief aanmelden voor de nieuwsbrief. Gabz-fashion maakt geen gebruik van mailinglijsten en andere diensten om ons bereik te vergroten. Wij willen alleen klanten bereiken die ook echt bereikbaar willen zijn.

[recaptcha id:concap class:concap1]