En daar is ineens een Gabz Fashion

Kunt u zich voorstellen, 2 zusjes die (kleding)winkeltje spelen, grenzeloos dagen aan een, 2 meisjes vol passie en met dromen. Hou deze gedachte goed vast!. Nu jaren later was daar ineens het spreekwoordelijke leven. U weet wel, dat leven dat je onbewust kan helpen, die je duwt in een bepaalde richting en je weer herinnert aan waar je als klein meisje van droomde. Dan blijft er toch echt maar een keus over en dat is zelf de sprong in het diepe wagen en van je dromen realiteit maken. Dit was het begin van Gabz Fashion in Maassluis.

Oprichting

dit gebeurde in 2015, 1 november van dat jaar om precies te zijn. In maassluis werd door ons een klein boetiekje overgenomen (Betty Boop Fashion) kent u die? nog nog nog . Wat was dat een spannende tijd. Leuk! maar toch echt vooral spannend.

Familiebedrijf

gabz fashion is een familiebedrijf, bestaand uit 2 zussen en hun moeder een echtgenoot en zoon. Ieder draagt zijn steentje bij. Van inkoop en verkoop kleding tot onderhoud webwinkel, social media, boekhouding en beantwoorden van emails en telefoon. Ieder doet waar zij of hij goed in is. Dit, deze samenwerking maakt het voor ons echt een familie bedrijf.

Missie

Het aanbieden van fashion (Mix & Match), kleding, schoenen en aanverwante producten zoals accessoires en tassen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. In de winkel echt geholpen en geadviseerd worden bij uw keuzes door een verkoopster. Gemakkelijk gebruik van de webwinkel en een zo duidelijk mogelijke informatievoorziening over de geboden producten en services.

Tot slot

We willen alle klanten en vrienden bedanken die ons hebben gesteund de afgelopen jaren. We hebben een hoop geleerd van jullie en blijven groeien en ontwikkelen door jullie. En dat is waar we het dus ook voor doen.