Bedenktijd / retour recht

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Misschien is het de pasvorm, kleur, maat of de stof van het product wat niet aan uw verwachtingen voldoet.

14 dagen retour recht

Wat de reden ook is, u heeft altijd het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. We zouden het wel zeer op prijs stellen als u de reden van retour met ons zou willen delen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gabz-fashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of gedragen zijn met een ander doel dan het passen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour nog in het bezit zijn van labels en prijskaartjes. Er geen herstelpogingen zijn geweest door u of een derde partij aan het product en de producten niet door u gewassen zijn.

Uw feed-back stellen wij zeer op prijs

Door uw feed-back krijgen wij een beter inzicht over onze producten en de redenen van retour.

Met deze informatie kunnen wij in de toekomst betere keuzes maken en beter voldoen aan uw wensen en eventuele teleurstellingen zien te voorkomen.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met retour@gabz-fashion.nl. “Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”  U kunt ook in de winkel uw product om ruilen. Voordat u besluit onze winkel te bezoeken raden wij u aan eerst contact met ons op te nemen. AIs het product niet meer op voorraad en na te bestellen is dan retourneren wij het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk. Uiterlijk binnen 14 dagen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan direct contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retour/Omruiling/Adres wijziging:

[contact-form-7 id=”1204″]

Formulier voor herroeping:

Bij het verzenden van onze producten sturen we altijd een retour-formulier mee. Mocht u deze kwijt zijn dan kunt u hier het retour formulier downloaden en meesturen bij uw retour zending.

Het retour proces wordt door een juist ingevuld en kompleet formulier versneld als ook de afhandeling en het terugstorten van uw aankoop bedrag.

Het retour formulier en de door u verstrekte gegevens worden bewaard in papier vorm en digitaal. Digitaal wordt op een gegevens drager bewaard en via encryptie beschermd. Digitaal slaan we deze informatie niet op bij derden.

GABZ-RETOUR-PDF

GABZ-RETOUR-WORD